Skip to main content
Ukategorisert

Spisesteder og opplevelser

By 6. april 2020juni 16th, 2021No Comments

Spisesteder og opplevelser

I området rundt Alveberget finnes utallige muligheter for spennende og morsomme aktiviteter for de som vil ha en liten utflukt

Bjellandstrand gård

Bjellandstrand gård ligger kun 5 minutters gåavstand fra Alveberget hyttefelt. Her kan du rusle under epletrærne eller i den vakre rosehagen. Dette er et unikt og sjarmerende sted som er svært populært  for sommerturistene å besøke.

Her er det lekeplass for barna og store områder å bevege seg på for de små. Stedet arrangerer også ulike kulturarrangementer, matkurs og sammenkomster gjennom året. I tillegg arrangeres det hver høst en egen gulrotfestival med fokus på lokal mat og næringsaktører med aktiviteter for både store og små.

Studio Spornes

En fin gåtur i retning friluftsområdet på Hove passerer du Studio Spornes som er en liten sjarmerende kafe. Her kan du nyte kaffe og nybakte kanelsnurrer på sommeren. Stedet er kjent for sine intimkonserter med topp artister og ikke minst arrangerer de sin egen musikkfestival hvert år som absolutt anbefales.

https://www.studiospornes.no/

Canvas Hove

Canvas Hove er ikke som andre overnattingssteder. Her er friluftsliv aktiviteter og naturopplevelser hovedattraksjonen. Hove ligger vakkert til med hav, holmer, skjær og skog på alle kanter. Her kan du oppleve SUP, vindsurfing, kajakk, safari under vann med undervanns-scooter, terrengsykling og yoga for å nevne noen av aktivitetene. Restauranten serverer nydelig mat, ofte med lokale råvarer. I kafeen kan du få enklere retter. De har også overnatting for alle, alt fra ditt eget telt til yurter med ferdig oppredd seng og badekar på rommet.

https://canvasnorway.com/hove.no