Alveberget hyttefelt vil bli en idyll av de sjeldne. Med sin landlige beliggenhet og umiddelbare nærhet til Skagerrak vil dette være det ultimate sted for gode opplevelser.

Sørlandsidyllens hjerte

Nå har vi gleden av å introdusere Alveberget hyttefelt på Tromøya utenfor Arendal, Sørlandets største øy. Som nabo til Norges nyeste nasjonalpark, ligger Alveberget hyttefelt perfekt til. Du finner et mangfold av turstier i de vakre skogsområdene, lune svaberg, og flotte sandstrender og rullesteinstrender. Hyttene på Alveberget har kort vei til havet, og passer derfor utmerket for familier som liker å tilbringe feriedagene ute i naturen og på sjøen.

Kort reisevei

Fra Oslo er Tromøya lett tilgjengelig, med kun drøye tre-timers kjøring i bil og fire timer med båt. I Alvekilen, et steinkast unna hyttefeltet, er det også tilhørende båtplasser til leie. Alveberget hyttefelt er bare en 10-minutters biltur unna Arendal sentrum med fine shoppingmuligheter, restauranter og kulturtilbud. Det er gå- og sykkelavstand fra hyttefeltet til nærmeste matbutikk.

Bjellandstrand gård

Som nærmeste nabo til Alveberget hyttefelt finner du idylliske Bjellandstrand gård, bygget så langt tilbake som år 1650. Gården har en praktfull rosehage og en godt besøkt kafé. Her får du hjemmelaget mat av ferske, lokale råvarer, hentet fra gårdens egen strandhage.

Bjellandstrand gård er en yndet møteplass for hyttefolk og sommergjester, så vel som lokale. Her avholdes det mange arrangementer i løpet av året. Dra på ridetur med gårdens hester, stikk innom Creperie de Bjelland og nyt en deilig pannekake, eller kom på «After Sun», et konsept på huset som trekker både lokale og langveisfarende til den livlige møteplassen.

Besøk Bjellestrand Gård