Dersom du ønsker å velge deg tomt nå og bygge hytta på et senere tidpunkt er dette mulig.
Ta kontakt med selger for mer informasjon om denne muligheten.

Sikre deg tomt nå og bygg hytta senere

Ta kontakt
med oss for
privat visning.
Se mer info

En sjelden sjanse

Det er mange hytter på Tromøya, men Alveberget er det siste store hytteområdet som bygges. Feriehyttene som ligger ute for salg utgjør derfor en sjelden sjanse til å skaffe seg et fristed ved sjøen. Vi tror at vakre og sjarmerende omgivelser er viktig for livskvaliteten. Det er derfor viktig for oss som står bak utviklingen av Alveberget hyttefelt å skape de beste opplevelser for deg. Vi håper at du som hytteeier her vil oppleve det «gode liv» skjermet fra hverdagens kjas og mas.

Det er til nå solgt 26 tomter på Alveberget hyttefelt og sommeren 2021 så vil disse være overlevert sine nye eiere. I første byggetrinn på 52 enheter er det meste av infrastrukturen ferdig opparbeidet. Mange tomter ligger allerede klare for bygging av hytter.

Hvor lang tid tar det før jeg får min hytte?

Etter signert kontrakt/tilvalgsmøte kan man forvente overlevering av nøkkelferdig hytte innen 5 måneder. Dersom tomten ikke er ferdig opparbeidet ved signering kan overlevering forventes innen 6-7 måneder. (disse fristene forutsetter normal produksjon)

Båthavn

Det jobbes med søknadsprosessen til den permanente båthavna i Alvekilen som er en del av den godkjente reguleringsplanen for Alveberget. Inntil alle godkjenninger for permanent båthavn foreligger planlegger vi å ha en løsning med en midlertidig båthavn i samme område klar for bruk før sommerferien 2020. Båthavna eies og driftes av en av grunneierne i feltet og de som har kjøpt hytte på Alveberget hyttefelt kan leie båtplass i dette anlegget.

Mer info kommer innen båthavna settes i drift.

Kort reisevei

  • Fra Oslo er Tromøya lett tilgjengelig, med kun tre-timers kjøring.
  • Alveberget hyttefelt er bare en 10-minutters biltur unna Arendal sentrum med fine shoppingmuligheter, restauranter og kulturtilbud. Det er gå- og sykkelavstand fra hyttefeltet til nærmeste matbutikk.
  • I Alvekilen, et steinkast unna hyttefeltet, er det også tilhørende båtplasser til leie.