Skip to main content
Ukategorisert

Herlig stemning fra Tromøya og Arendal i Mesterens mester

By 25. januar 2021No Comments

Sørlandsperler på rekke og rad i årets Mesternes mester

Et av de mest sette programmene på NRK er programmet Mesterens mester hvor kjente idretts stjerner konkurrerer mot hverandre. I tidligere programmer har vi sett omgivelser fra sydligere breddegrader, mens i 2021 er det Arendal og Grimstad regionen som viser seg fra sin beste side. Det er nok mang en sørlending som stolt følger programmet og kjenner litt ekstra på den gode følelsen av å ha en tilhørighet til denne landsdelen. Men, det er det nok også mange stolte hytte eiere som kjenner på i disse dager og som kanskje kjenner på lengselen etter sol, sommer og hyttekos.

Over 1,4 millioner seere har sett de første episodene av Mesternes Mester i år Dette er ny rekord sier de som står bak serien og kanskje er noe av grunnen til den store interessen at det i år spilles inn i Norge og på Sørlandet. Ivertfall er det gledelig at denne landsdelen som for mange står for å skape varige og gode sommerminner får vist seg fra sin beste side. Midt i en pandemi hvor reiselivet sliter er det også ekstra gledelig at vi får en påminnelse om at det kommer en ny sommer hvor ting blir normalt igjen. Deltagerne som i år er så heldige å få bo på den ærverdige eiendommen Sophienborg fra 1913, ser ut til å være en opplevelse for deltagerne. Det er helt fantastiske bilder som vises fra toppen av Arendal der Sophienborg ruver over alle andre. Herfra har man utsikt over hele byen med pollen og havna som midtpunkt og Galtesund, innseilingen til Arendal og Torungen med sine to fyr som kjente landemerker.

Vi ser flotte bilder også fra Tromøya og Hoveområdet som ligger i nærområdet til Alveberget hyttefelt. I dette friområdet som også er endel av Raet nasjonalpark finner man perler på en snor, om man leter etter vakre tilrettelagte turstier etter sjøen eller en egnet badeplass. Det er strender for enhver smak om man søker langgrunne sandstrender eller stille og rolige svaberg på utsiden hvor du ser hav så langt øyet rekker. Her er det flotte sykkelstier og flere hyggelige serveringssteder på veien som gjør at turen kan vare hele dagen om du vil. Med hytte på Alveberget er det bare å ta på seg turskoene, pakke sekken med badetøy og planlegge en dag ute i vakker natur. Vi som bor her kjenner godt igjen stedene innspillingen har blitt gjort, da er det lov å kjenne på stoltheten av tilhørighet og gleden over at dette er vårt nærområde. Som hytteeier tror vi du vil føle på den samme følelsen av å være heldig som kan benytte dette område hele året. Og kun 10 minutter fra Alveberget med bil eller en hyggelig båttur kan du nyte byens liv og røre når sommeren kommer med litt mer «normale» tider igjen. Vi har mange flotte tomter ferdige for salg og håper og se deg her, så løp og kjøp!

Illustrasjonsbilder.  Kan avvike fra standard leveranse.