Dette er en smart og arealeffektiv fritidsbolig for familien på 4. På hovedplanet er det en romslig stue / kjøkken med åpen himling som gir en unik romfølelse med mye lys og i tillegg er det bad og 2 soverom. På hyttas hems kan kan de minste i familien ha sitt "rede" hvor de kan sove, leke og hvile ut etter en aktiv dag. Dette er en hytte for de som ønsker mest mulig glede av hyttelivet til en fornuftig pris.

A7

Alve 7
Soverom: 2
Bad: 1
Etasjer: 1etg. pluss hems
BRA: 41.6 m2

BTA: 49.4 m2
Lengde: 7.5 m
Bredde: 6.3 m
BYA: 49.4 m2
Grunnflate: 47.3 m2

Dette er en smart og arealeffektiv fritidsbolig for familien på 4. På hovedplanet er det en romslig stue / kjøkken med åpen himling som gir en unik romfølelse med mye lys og i tillegg er det bad og 2 soverom. På hyttas hems kan kan de minste i familien ha sitt «rede» hvor de kan sove, leke og hvile ut etter en aktiv dag. Dette er en hytte for de som ønsker mest mulig glede av hyttelivet til en fornuftig pris.

I tillegg til hytta er det mulig å bygge et anneks på 15 / 25 m2 BYA på hver tomt. Annekset kan brukes som bod eller bygges med bad, soverom og oppholdsrom etter eget ønske. Størrelsen på annekset varierer med tomten man velger. For tomt 1-25 kan det bygges 25 m2 BYA. For tomt 26-52 kan det bygges 15 m2 BYA.

* Areal på tomtene er tatt ut fra reguleringsplan. Oppmåling gjøres ved overskjøting.
* Priser er basert på standard med tilvalg gruppe 2. Alle priser er eks. omkostninger og avgifter.
* Økonomi er prisen på den billigste utgaven av hytte A1 og 2, som har en redusert standard.

Bilder