Skip to main content
Ukategorisert

En drømmesommer på Sørlandet

By 15. september 2020No Comments

Det er bare å glede seg til neste sommer og årets høst på Tromøy

Sommeren er på hell og høsten har så smått begynt å vise seg. Og for en sommer det har vært, tross korona med sine mange begrensninger. Tromøya, Arendal og Sørlandet har flommet over av besøkende. Det har ikke vært et sommerhus ledig, ja, mange har dessverre ikke fått plass verken på hoteller eller ved privat utleie. Sjelden har man vel opplevd større pågang på overnatting. Hyttemarkedet har også opplevd stor interesse, noe Alveberget hyttefelt har merket godt. Nå skal det bygges mange nye hytter i vinter samtidig som det er mange ferdige tomter for salg. Så løp og kjøp om du drømmer om en Sørlandssommer neste år!

Mange innenfor reiselivet på Sørlandet var nok spent på hva sommeren ville bringe. Med store restriksjoner på hvor mange personer som kunne samles og mange smittevernsregler, var det lett å tenke seg at det ville bli mange vanskeligheter. Men, det vi opplevde var en bransje som igjen viste vilje til omstilling og kreativitet. I nærmiljøet til Alveberget hyttefelt var det ikke vanskelig å finne tilbud til hele familien. Studio Spornes skapte et kjempesjarmerende festivalområde med utescene omkranset av boder som serverte god mat og drikke. I gangavstand fra Alveberget kunne man i sommer oppleve artister som Thomas Dybdahl, Linnea Dale, Ole Paus, Tommy Tokyo, Darling West og Jan Eggum bare for å nevne noen. Jazz i hagen på ettermiddagen i tillegg til kafebesøk ble også flittig besøkt av sommergjestene. På Smak og behag Bjellandstrand som ligger kun en kort gåtur fra Alveberget ble det arrangert mange restaurang kvelder med mulighet for å nyte utsøkt mat i stedets vakre rosehage. Flere ettermiddager har det vært mulig å ta med hele familien til hverdagshygge for de som ønsket å slippe å lage middag.

Den første bryggen av i alt tre er på plass i Alvekilen, med en av de vakreste beliggenhetene etter vår mening. Dette er en lun vik med panoramautsikt til åpent hav, med vakre små og store skjær som bare ligger der og inviterer til hvile, fiske og bading. Raet nasjonalpark som omkranser Alveberget hyttefelt innfrir alltid med sine mange opplevelser som er helt gratis. I høst er det tilbud om ulike turer med mening som fugletur, strandrydding og guiding med fagfolk som kjenner området godt.

Canvas Hove med sin beliggenhet i Arendals mest populære turområdet har også hatt en fantastisk sommer med mange gjester i sine flotte telt og yurter, restaurant og aktiviteter.  Arendal og Tromøya er også stedet hvor Mesterens mester spilles inn i år, så det blir mange flotte bilder fra disse områdene på tv skjermen på nyåret. I høstferien har Canvas Hove tilbud om en rekke naturbaserte aktiviteter som joggetur med guide, intervalltrening, stisykkelkurs, gruppepadling, undervannssafari, windsurfing og egne barneaktiviteter hver ettermiddag. Det er derfor mange grunner til  å bruke hytta hele året, da aktivitetene står i kø for de som ønsker det. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Sørlandet og håper du finner en hytte som frister på Alveberget hyttefelt.

Illustrasjonsbilder.  Kan avvike fra standard leveranse.